Notranji dekor iz vrvi

Naravna vrv je odličen okolju prijazen material za sodobno oblikovanje in okrasitev notranjosti. Vrvi iz manile, sisala, jute, konoplje in bombaža kar kličejo po zelenem dekorju. Medtem, ko že obstaja mnogo vrhunskih sodobnih notranjih dizajnov iz vrvi, je danes z lahkoto pridobiti nešteto idej, ki bodo popolni dodatki za okrasitev vašega naravnega doma ali pa zgolj kot naravni dodatek, ki bo krasil določene detajle.

Dizajni in ​​dodatki iz vrvi za dekor dodajo pridih zelenega življenjskega sloga v moderno notranjost. Popestrijo prostore ali okraševanje okolice doma z zanimivimi in kreativnimi oblikovalskimi idejami. Vrvi obstajajo že 20.000 let in poleg različnih funkcij, danes ponujajo tudi številne čudovite ideje za sodobno oblikovanje in okrasitev notranjosti.

Vrvi iz konoplje, sisala, bombaža, jute in manile so danes lepe in elegantne. Te naravne vrvi, zasukane ali prepletene vrvi in vrvice, elementom notranje opreme in dodatkov za dekor dodajo edinstveno teksturo in močan značaj. Naravna vrv lahko prinaša tudi navtično temo v sodobni notranji dizajn, kar ustvarja čudovite predmete za dekor v domovih. Navtična vrv spominja na tradicijo in krepi ideje industrijskega notranjega oblikovanja.

Predstavljamo vam 3 preproste in čudovite ideje, ki jih lahko že danes vključite v vaš dom:


1.) Držalo za brisače:

Enostavno napeljana vrv z kovinskim nosilcem in zaključkom bo nudila preprosto uporabo odlaganja brisače v kopalnici. Ta naraven detajl pa bo v vašo kopalnico prinesel čudovit pridih naravnega dekorja.

Držalo za brisače iz vrvi 

2.) Držalo za zavese:

Izvedba tovrstne ideje ponuja nešteto možnosti. Lahko se zaključuje in pritrjuje na steno s kovinskimi nosilci in zaključki, lahko se identične funkcije oblikuje kar iz vrvi. Vsekakor pa je lahko takšno držalo oblikovano zelo intenzivno ter poudarjeno, kakor tudi elegantno nevpadljivo.

 Držalo za zavese



3.) Ograje za stopnišča, vrtove itd:

Ograje iz vrvi imajo praktično neskončno možnosti. Lahko so izvedene z eno vrvjo, lahko z nekaj vrvmi, lahko so prepletene v enostavne ravne linije ali pa celo vključujejo makrame. Napelje se lahko z zaključki in nosilci, lahko se jo vpelje v stebričke. V vsakem primeru pa bo takšen dodatek nudil primerno funkcijo ograje, ki ji bo dodal neprimerljiv naraven pridih.

Ograje iz vrvi


Poleg tega, da boste v naši ponudbi našli vse naštete vrvi (vrvi iz konoplje, sisala, bombaža, jute in manile), ki so na voljo v debelinah od 1mm do 60 mm, boste našli tudi ogromno zaključkov in nosilcev v bronasti, zlati in srebrni barvi:

Ponudba Naravnih VRVI Preveri zdaj
Ponudba ZAKLJUČKOV in NOSILCEV - Preveri zdaj

NOVOST, ki vam jo tokrat predstavljamo, pa je ta, da vam lahko od sedaj naprej uredimo tudi montažo ograj iz vrvi in določenih drugih izvedb iz vrvi. V kolikor imate le osnutek ideje ali pa že popolnoma oblikovano idejo in potrebujete le še vrvi ter strokovnjaka za izvedbo, nas kontaktirajte in skupaj vam bomo uresničili vašo vizijo: [email protected] ali 070 500 847

DODATNO:

V kolikor bi želeli vaš dom poleg naravnih vrvi dekorirati še z naravnimi brisačami in zavesami, lahko obiščete našo ponudbo brisač, ter metrskega blaga za zavese:

Ponudba LANENIH brisač - Preveri zdaj
Ponudba LANU za zavese - Preveri zdaj