Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

NATURALAND

Naturaland je spletna trgovina, ki prisega na ponudbo tekstilnih izdelkov iz naravnih tekstilnih materialov, ki so izdelana v Evropi. Nudimo izključno izdelke, ki imajo najvišje svetovne certifikate v tekstilstvu ali pa so to produkti, ki so izdelani v skladu s tovrstnimi certifikati vendar še nimajo pridobljenega certifikata (finančne omejitve ipd). Izdelki morajo biti najkvalitetnejši ki jih je možno dobitu v Evropi, po primerni ceni, tako za končnega potrošnika kot za podjetja v veleprodaji.

Ti certifikati so GOTS, FAIR TRADE, IVN Best, Oeko Tek Standard 100, PeTa VEGAN, Caregora. Ti certifikati zagotavljajo zdrave materiale (tkanine, jerseye, itd), ki so bistvenega pomena za ohranjanje potrošnikovega zdravja ter tudi lahko pomagajo zdraviti lažje oblike težav z zdravjem. Poleg zdravja potrošnika je proizvodnja produktov usmerjena v ekološko ozaveščenost in deluje v smeri čim manjšega pečata na okolje in živali. Seveda se dotika tudi vseh pridnih rok, ki pripomorejo za nastanek izdelkov in ni nikjer v procesu; izkoriščene delovne sile, otroškega dela, dela v nezdravih ter zdravju škodljivih pogojih. Vsi ki pripomorejo k razvoju čudovitih izdelkov v spletni trgovini Naturaland so dostojno plačani in imajo dostojno življenje.

Verjamemo, da maximalno zadovoljstvo potrošnika ni dovolj, dokler v procesu niso spoštovani tudi vsi ostali ljudje, vse živali in naš čudoviti planet.

Naturaland