Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

NATURALAND

Naturaland je spletna trgovina, ki prisega na ponudbo tekstilnih izdelkov iz naravnih tkanin, ki so izdelana v Evropi. Nudimo izključno izdelke, ki imajo najvišje svetovne certifikate v tekstilstvu ali pa so to produkti, ki so izdelani v skladu s tovrstnimi certifikati vendar še nimajo pridobljenega certifikata (finančne omejitve ipd).

Ti certifikati so GOTS, FAIR TRADE, IVN Best, Oeko Tek Standard 100, PeTa VEGAN, Caregora. Ti certifikati zagotavljajo zdrave tkanine, ki so bistvenega pomena za ohranjanje potrošnikovega zdravja ter tudi lahko pomagajo zdraviti lažje oblike težav z zdravjem. Poleg zdravja potrošnika je proizvodnja produktov usmerjena v ekološko ozaveščenost in deluje v smeri čim manjšega pečata na okolje in živali. Seveda se dotika tudi vseh pridnih rok, ki pripomorejo za nastanek izdelkov in ni nikjer v procesu; izkoriščene delovne sile, otroškega dela, dela v nezdravih ter zdravju škodljivih pogojih. Vsi ki pripomorejo k razvoju čudovitih izdelkov v spletni trgovini Naturaland so dostojno plačani in imajo dostojno življenje.

Verjamemo, da maximalno zadovoljstvo potrošnika ni dovolj, dokler v procesu niso spoštovani tudi vsi ostali ljudje, vse živali in naš čudoviti planet.

Naturaland

 • VRHUNSKA KVALITETA

  Za vas izbiramo najbolj kvalitetne izdelke izključno EU porekla. Izdelki vsebujejo najstrožje certifikate v tekstilstvu.

 • BREZPLAČNA DOSTAVA

  Ko je v košarici vsaj 50,00 € nakupa, vam paket dostavimo brezplačno kamorkoli v Slovenijo.

 • INDIVIDUALNO SVETOVANJE

  Vsakemu posamezniku se posvetimo 100% in popolnoma prilagojeno željam. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali.

 • ZDRAVO IN NARAVNO

  Tekstilni izdelki vključujejo vsaj 92% naravnih vlaken in niso bili izpostavljeni zdravju nevarnim snovem.