Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Angora volna

Angora volna je edinstvena, fina in lahka, vendar izjemno topla. Je izredno udobna za nošenje in ugodna za kožo, zlasti pozimi. Majhne zračne komore znotraj angorske dlake delujejo kot izolacijske blazinice in shranjujejo topel zrak za telo. Ko hladen zrak prihaja od zunaj, ga angora volna zadržuje proč od telesa, toplota telesa ostaja v notranjosti, učinek pa je podoben dvojni zasteklitvi izoliranih oken ali napihovanju perja ptic v naravi.

PREBERI VEČ
16. jun. 2019 22.33.03 . Certifikati Tkanine in Vlakna
GOTS Certifikat

GOTS CERTIFIKAT

Glede na to, da pridobitev certifikata za proizvode ali celotno produkcijo do končnega produkta zahteva veliko dela in veliko vpletenih, je razumljivo da lastniki certifikatov zahtevajo njihovo spoštovanje. Z dovoljenjem lastnika certifikata le tega lahko uporabimo. Seveda pri izdelkih ki ga dejansko imajo.

 PREBERI VEČ...

PREBERI VEČ
22. mar. 2019 06.30.03 Izdelki Certifikati
GOTS Certifikat

ALI STE VEDELI?

Global Organic Textile Standard (GOTS).

  • Tekstilni izdelek, ki nosi naziv GOTS z oznako razreda ORGANIC (ekološko), mora vsebovati vsaj 95% certificiranih ekoloških vlaken.

  • Tekstilni izdelek, ki nosi naziv GOTS z oznako razreda MADE WITH ORGANIC (narejeno z ekološkim), mora vsebovati vsaj 70% certificiranih ekoloških vlaken.

PREBERI VEČ...

PREBERI VEČ
6. apr. 2017 20.29.05 . Certifikati

3 Artiklov