Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

EKO Bombaž

Čistost bombažnih vlaken se ocenjuje glede na način pobiranja bombaža. Bombaž je pobran ročno ali pa je strojno pobran. Organski bombaž je v celoti pobran ročno, kar ohranja čistost vsakega vlakna in zagotavlja, da se vlakna med postopkom ne poškodujejo. Navadni bombaž nastaja iz povpraševanj in zahtev, običajno pa se ga strojno pobira, da se spopade z hitrim zahtevam velikanskih količin. To ne ohranja čistosti vlaken, plus tudi poškoduje bombažna vlakna v procesu nabiranja, kar vodi do izgube kvalitete vlaken ter vodi tudi do nepotrebnih odpadkov. Izdelki iz organskega bombaža so mehkejši od običajnega bombaža zaradi daljših vlaken. Izbrana ročna vlakna zagotavljajo, da se ta vlakna ne oslabijo ali zdrobijo, kar povzroči mehkejše in trajnejše izdelke.

PREBERI VEČ
28. jan. 2020 06.01.00 . eko/bio bombaž, EKO Bombaž Tkanine in Vlakna

Bodyfit Kolekcija

Moda se nenehno spreminja, z novimi trendi, novimi idoli in novimi blagovnimi znamkami. Kako lahko kot potrošniki razumemo vse to? Kako lahko zagotovimo, da kupujemo kakovostna oblačila? Bombaž je najbolj uporabljena tkanina v tekstilu. Od oblačil, posteljnine, kuhinjskega tekstila ter vse do dekorja doma. Hitra moda ne zahteva kvalitete ampak trende, ki se spreminjajo, so cenovno dostopni in vsekakor prej gleda na dobiček kot pa korist oblačila, ki bi ga oblačilo moralo imeti. Hitra proizvodnja poceni barvila in imamo oblačilo, ki je modno a vprašljivo za zdravje.

PREBERI VEČ
22. jul. 2019 21.47.10 Darja Vidmar eko/bio oblačila, Izdelki EKO Bombaž

2 Artiklov

  • VRHUNSKA KVALITETA

    Za vas izbiramo najbolj kvalitetne izdelke izključno EU porekla. Izdelki vsebujejo najstrožje certifikate v tekstilstvu.

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    Ko je v košarici vsaj 50,00 € nakupa, vam paket dostavimo brezplačno kamorkoli v Slovenijo.

  • INDIVIDUALNO SVETOVANJE

    Vsakemu posamezniku se posvetimo 100% in popolnoma prilagojeno željam. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali.

  • ZDRAVO IN NARAVNO

    Tekstilni izdelki vključujejo vsaj 92% naravnih vlaken in niso bili izpostavljeni zdravju nevarnim snovem.