Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanena Posteljnina

Nihče ne bi ugovarjal dejstvu, da lan in poletje hodita z roko v roki – a verjemite ali ne, lan ohrani pravo prijetno toplino tudi, ko se december že krepko vrti okoli. Vsi se veselimo nošenja lanenih oblačil in spanja v laneni posteljnini, da obvladujemo poletne temperature. Toda kaj storiti z vsemi posteljninami, ko se leto vrti okoli?

PREBERI VEČ
23. sep. 2019 20.32.24 Darja Vidmar lanena posteljnina, Izdelki Lan Tkanine in Vlakna

Laneno spanje

Spanje v 100% laneni posteljnini je izkušnja, ki je nihče ne more v celoti nadomestiti z drugo.To je ena tistih stvari, ki jo preprosto morate poskusiti sami, da bi dobili popolno in razkošno izkušnjo.
Je tkanina, katero izkušnjo je težko opisati, vendar tkanina, katera da veliko bolj izjemno izkušnjo kot jo lahko pričakujemo preden jo preizkusimo.

PREBERI VEČ
31. avg. 2019 21.51.00 Darja Vidmar lanena posteljnina, Lan Tkanine in Vlakna

Lanena tkanina


V nekem obdobju je bilo to blago cenjeno celo toliko, da je bila samo kraljeva družina primerna za nošenje oblačil izdelanih iz lanu. Vijolični lan recimo, naj bi se celo uporabljalo, da bi predstavljalo kraljevo družino. Oblačila iz lanu je nosila tudi Kleopatra, Jacqueline Kennedy in Audrey Hepburn... "Bibilja celo omenja, da so ga nosili Angeli."

PREBERI VEČ
15. jul. 2019 05.15.19 Darja Vidmar laneno blago, Izdelki Lan Tkanine in Vlakna

Lan

IZ LANENIH POLJ V MODO, SPALNICO IN DEKORACIJO DOMA - izberite naravno pred plastično sintetiko.

Lan je tekstil iz vlaken lanene rastline. Kljub temu, da je starodavna tkanina, ostaja večno mlada s svojo popularnostjo, ki vsako leto raste. Skrivnost je v edinstvenih in izjemnih lastnostih čistega lanenega blaga, zaradi česar je izredno superiorna v vseh tekstilij. 100% naravna tkanina, biorazgradljiva in primerna za recikliranje. Lanena rastlina ima kot pridelek zelo majhen vpliv na okolje in zahteva majhne količine vode.

PREBERI VEČ
14. jul. 2019 02.39.00 . laneno blago, Lan Tkanine in Vlakna

Laneno blago

Veliko je razlogov zakaj se lanena tkanina v tako širokem obsegu vrača v tekstilne izdelke, ki jih koristimo na različnih področjih v našem življenju. Med mnoge razloge se seveda uvršča tudi izgled saj se naši pogledi vedno bolj pogosto ustavijo pri izdelkih, ki ne le samo prikazujejo temveč tudi vsebujejo celosten pridih narave. Izdelki iz lanu se tukaj lahko odlično pohvalijo, saj imajo svoj unikatni izgled tkanine. Njegova ravno pravšnja zmečkanost, ki jo pridobi po pranju je tako popolna, da se je zagotovo vsak želi vsaj dotakniti.

PREBERI VEČ
9. apr. 2017 14.06.28 . Lan Tkanine in Vlakna

5 Artiklov