Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ležišča in vzglavniki

Lateks ležišča iz naravnih, certificiranih materialov zagotavljajo optimalno udobje, ustrezno podporo hrbtenice ter nudijo konstantno reguliranje telesne temperature, kar je ena od največjih odlik naravnih ter ne-kemično obdelanih materialov in tkanin.

Slovenski izdelek. Vrhunsko udobje. Spoštovanje ljudi, živali in narave.

Edina lateks ležišča iz ekoloških materialov izdelana v Sloveniji pod našo lastno blagovno znamko Naturna. Izdelana so po najvišjih načelih odgovornosti do okolja in družbe. Le skrbno izbrani materiali in postopki obdelav brez škodljivih kemikalij lahko zagotavljajo zdrav in varen izdelek tudi za uporabnika.

Material: 100% naravni lateks in prevleka iz 100% GOTS certificiranega ekološkega bombaža. Različni tipi in trdote ležišč zagotavljajo popolno razbremenitev hrbtenice in podporo telesa za vsak tip postave in ne glede na lego spanja. Lateks ležišča ponujajo visoko mero udobja za vsakega uporabnika.

Upoštevanje načel Fair Trade, poslovanje brez posrednikov ter tudi pravičnot oblikovanje cen nam omogoča, da so lateks ležišča pri nas na voljo po ugodnih in zelo dostopnih cenah.

   

9 Artiklov

   

9 Artiklov