Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

PeTa Vegan Certifikat

PETA je bila ustanovljena leta 1980 in je posvečena vzpostavitvi in zaščiti pravic vseh živali. PETA deluje po preprostem načelu, da živali niso naše, da bi jih jedli, nosili, eksperimentirali ali uporabili za zabavo. PETA izobražuje oblikovalce politike in javnost o zlorabi živali in spodbuja prijazno ravnanje z živalmi. PETA je mednarodna neprofitna dobrodelna organizacija s sedežem v Norfolku v Virginiji s podružnicami po vsem svetu.

PETA verjame, da imajo živali pravico in si zaslužijo upoštevanje njihovih najboljših interesov, ne glede na to, ali so koristne za ljudi. Kot vi, čutijo in imejo interes, da vodijo svoje življenje.

Srce vseh dejanj PETA je ideja, da je pravica vseh bitij, živeti brez povzročanja škode. Naš svet je ogrožen z veliko resnimi težavami, ki si zaslužijo našo pozornost. Krutost do živali je ena izmed njih. Prepričani smo, da bi morali vsi ljudje poskušati preprečiti zlorabo živali, kadarkoli in kjerkoli lahko.

Od leta 1980 se je PETA zavzemal za ustanovitev globalne družbe, v kateri ljudje upoštevajo potrebe, ki jih je poudarilHenry Beston, ameriški pisatelj in naravoslovec sredi 20. stoletja, in jih tako lepo imenoval "drugi narodi". Podpiramo pravice posameznih živali, ki jih je treba spoštovati. Za večino to pomeni, da jih preprosto pustite pri miru.

PETA osredotoča svojo pozornost na štiri področja, v katerih največje število živali najbolj intenzivno trpi za najdaljšo časovno obdobje: na tovarniških kmetijah, v laboratorijih, v trgovini z oblačili in v zabavni industriji.

V današnjem svetu skoraj neomejenih odločitev je izkoriščanje živali enostavno nesprejemljivo. Bolje jemo, bolje se izobražujemo, bolje oblačimo in se bolje zabavamo, ne da bi mučili in ubijali živali.

Imamo moč, da prihranimo živalim hude bolečine z boljšimi odločitvami o hrani ki jo jemo, o stvareh ki jih kupujemo in dejavnostih ki jih podpiramo.

Vir: PeTa Vegan

IZDELKI Z GOTS CERTIFIKATOM:
- Ženska oblačila - Preveri zdaj 
- Odeje - Preveri zdaj