Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

NATURALAD Vizija

Naturaland je spletna trgovina, ki prisega na ponudbo tekstilnih izdelkov iz naravnih tkanin, ki so izdelana v Evropi. Izbiramo izključno izdelke, ki imajo najvišje svetovne certifikate v tekstilsltvu ali pa so to produkti, ki so izdelani v skladu s tovrstnimi certifikati vendar še nimajo pridobljenega certifikata (finančne omejitve ipd).

Ti certifikati so GOTS, FAIR TRADE, IVN Best, Oeko Tek Standard 100, PeTa VEGAN, Caregora. Ti certifikati zagotavljajo zdrave tkanine, ki so bistvenega pomena za ohranjanje potrošnikovega zdravja ter tudi lahko pomagajo zdraviti lažje oblike težav z zdravjem. Poleg zdravja potrošnika je proizvodnja produktov usmerjena v ekološko ozaveščenost in deluje v smeri čim manjšega pečata na okolje in živali. Seveda se dotika tudi vseh pridnih rok, ki pripomorejo za nastanek izdelkov in ni nikjer v procesu; izkoriščene delovne sile, otroškega dela, dela v nezdravih ter zdravju škodljivih pogojih. Vsi ki pripomorejo k razvoju čudovitih izdelkov v spletni trgovini Naturaland so dostojno plačani in imajo dostojno življenje.

Verjamemo, da maximalno zadovoljstvo potrošnika ni dovolj, dokler v procesu niso spoštovani tudi vsi ostali ljudje, vse živali in naš čudoviti planet.

Cene: Seveda pa je posledično treba vzeti tudi v obzir, da imajo takšni izdelki neprimerljivo ceno/vrednost, glede na večinsko ponudbo tekstilnih izdelkov današnjega časa. Lahko se jih primerja izključno z izdelki, ki imajo enak proces izdelovanja oz. sodijo v eko/etično proizvodnjo, ki vsekakor ni enaka komercialni. Poleg tega pa pogosto cene v eko/etičnem potroštništvu ne določamo trgovci temveč proizvajalci.

Naturaland