Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroška posteljnina

Da bodo tudi vaši najmlajši srčki uživali v svežinah naravnih in zdravih posteljicah vam predstavljamo izbiro posteljnine iz bio bombaža in lanu. Tako lan in tudi bombaž sta zelo trpežni in prijetni tkanini, ki bosta nudili najboljšo kakovost vašim zakladom.

BIO bombažna posteljnina je narejena iz bombaža, ki je gojen brez uporabe strupenih pesticidov, gnojil in drugih kemikalij. Prav tako je bila izdelava bombažne tkanine izpeljana pod strogim nadzorom uporabe le zdravju in okolju prijaznimi snovmi. Ker v posteljnini preživimo eno tretjino svojega življenja je zagotovo zelo pomembno kakšne so tkanine, ki nas obkrožajo saj se med spanjem telo obnavlja.

Lan ni samo tkanina, ki daje telesu prijeten občutek temveč ima tudi zdravilne lastnosti. Zelo dobro namreč stimulira krvni pretok in daje občutek sproščanja ter na ta način ugodno vpliva na srčno žilni, živčni in mišični sistem. Zaradi svojih posebnih lastnosti je spanje v laneni posteljnini bolj sproščeno, posledično spanje nastopi hitreje, spanec je globji, zbujanje pa nedvomno v boljšem razpoloženju.

Bombaž in lan sta toplotna regulatorja, ki bosta pozimi grela, poleti pa hladila telo med spanjem.

Več o BIO bombažu si lahko preberete TUKAJ.

Več o lanu si lahko preberete TUKAJ.

   

9 Artiklov

   

9 Artiklov