Košarica0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Baby alpaka je volna iz preje prvega striženja alpak. Znana je kot najmehkejše in najbolj prestižno vlakno na svetu, prevsem zaradi svoje vzdržljivosti kljub svoji lahkotnosti. Baby alpaka je toplejša od klasične volne vendar zelo mehka, gosta in svilnato gladka. Zato je tudi odlična preja za oblačila, dodatke in odeje.

Alpaka volna je praktično vlakno z veliko naravne odpornosti. Znano je odporna na ogenj, vodo, vonje, madeže in gube. Vendar jo je za dolgo življensko dobo vseeno potrebno primerno vzdrževati. Ne povzroča alergij in je zelo primerna za alergike. Odlična je tudi za novorojenčke saj sta njena mehkoba in nežnost odlični za njhovo občutljivo kožo. Je temperaturni regulator in je primerno tako za hladne kot tudi za tople dni.

Alpaka volna je obnovljivo vlakno in je eden od najbolj okolju prijaznih tekstilij. Alpake se vzreja v naravnem okolju, tehnike britja uporabljene so varne in prijazne do alpak. Vlakna zahtevajo malo obdelav, da se jih predela v luksuzne preje zato njihova proizvodnja pušča majhen odtis na okolje.

Baby Alpaca Odeja

   

2 Artiklov

   

2 Artiklov