Svila

PREDNOSTI SVILENE POSTELJNINE


Najbolj naravna in zdrava izbira za vas in vašo družino. 

Preprosto povedano, svilena posteljnina je za nas bolj zdrava kot navadna, pernata ali sintetična. Danes je na trgu toliko izdelkov, ki trdijo, da so zdravi in ​​dobri za nas, a ni vedno lahko ločiti dobrega od slabega. S svilo je malo lažje. Svila je naravni proizvod in naša telesa so bolj primerna za naravne izdelke kot za sintetične.

Svila je naklonjena telesnim potrebam in deluje v sozvočju, da bi dobili tisto, kar si resnično želimo in potrebujemo - udoben in globok spanec.

Prednosti svilene posteljnine za preprečevanje pregrevanja
Svila je dihljiva in udobna. Naravne lastnosti svile odstranijo vlago iz telesa, tako boste lahko vso noč v pravi temperaturi udobno spali. Zaradi tega je odlična izbira za vse, ki trpijo za nočnim potenjem ali vročinskimi vali (menopavza).

Svila je tudi odlična pozimi, še posebej, če se želite počutiti med spanjem zelo toplo brez uporabe težkih in debelih odej. Svilene odeje so tako lahke, da je skoraj nemogoče verjeti, da lahko tako učinkovito zadržijo toploto.

Spanje pod svileno prevleko je kot spanje pod lahkim puhastim oblakom, ki nas tudi v zimskih globinah ohranja toplo in udobno. To je posledica naravne prevleke svile, ki jo nekateri imenujejo "učinek objemanja", ki tako pomaga ohranjati telesno toploto, ko je mrzlo.

Koristi svile za bolnike z astmo in alergijo
Svila je odporna na pršice in molje, zato je idealna za vse, ki trpijo za astmo ali alergijo. Odporna je tudi na plesen. Svila je naravno hipoalergena, zato je lahko zelo koristna tudi za tiste, ki trpijo zaradi ekcemov ali občutljivih kožnih stanj.

Svila ima tudi neverjetno sposobnost, da pomaga koži reabsorbirati vlago skozi naravne aminokisline znotraj svile. Absorpcijska vlaga, ki je bila med spanjem izgubljena čez dan, bo pomagala pri pomlajevanju kože skozi celo noč. To je zelo koristno za vse s suho kožo.

Nekateri ljudje celo trdijo, da svila pomaga ublažiti bolečine, lahko pomaga pri prekrvavitvi in ​​prebavi med spanjem. Seveda ni nobenega medicinskega dokaza, vendar je res, da na tisoče ljudi ugotavlja, da so odkar so prešli na svileno posteljnino, spali bolje in dlje kot kdajkoli prej.

Svilene rjuhe in svilene prevleke za vzglavnike ter odeje so precej boljše od bombažnih ter tudi lanenih.

Nega kože
Dolgo je bila skrivnost lepotne industrije, da lahko svilene prevleke naredijo neverjetno razliko v videzu vaše kože. Gube postanejo gladkejše in koža bolj sijoča ter mladostna.

Svila ne absorbira krem ​​za obraz kot bombaž. Namesto tega omogoča, da vaša nočna krema bolje deluje, medtem ko spite, ter poskrbi za maksimalno korist in bolj sijočo, globoko navlaženo polt.

Nega las
Zjutraj se boste zbujali z lasmi, ki so gladki kot svila. Naravne beljakovine, ki so prisotne v svili, skupaj z neverjetno gladkostjo ponudijo vašim lasjem navlažitev in sijoč izgled. Zato vrhunski modeli vedno spijo na svilenih blazinah.

Enostavno vzdrževanje
Svilene prevleke za blazine, rjuhe in prevleke za odeje so enostavne za pranje. Strojno se operejo pri 30 ° C, paziti je potrebno le, da je detergent ekološki in specializiran za svilo. Tako oprana bo zdržala mnogo let, saj je svila izjemno trpežna.

Vzdrževanje svile: PODROBNO

IZDELKI IZ SVILE:
- Posteljnina - Preveri zdaj 
- Metrsko blago - Preveri zdaj
- Ženska oblačila - Preveri zdaj 
- Moška oblačila - Preveri zdaj 
- Otroška oblačila - Preveri zdaj 
- Odeje - Preveri zdaj