Volnena oblačila

Volnena oblačila izdelana z najsodobnejšo pletilno opremo, ki navdušujejo tako v izgledu kakor tudi v uporabnosti. Zbirka v kateri boste našli ženska, moška in tudi otroška oblačila so ustvarjena v lepih in čistih dizajnih, ki so vsestransko uporabna. Elegantna kolekcij iz različnih pletenin iz kuhane volne je na voljo v različnih barvah. Ti materiali so fleksibilni z vodo in so elegantni ali trdi in odporni na vremenske vplive. Priljubljene pletenine so izdelane v celoti v Evropi od prve niti dalje do končnega izdelka. Izdelki so zelo mehki in topli ter izjemno udobni.

NARAVNI TEKSTIL

Izdelki so izdelani po standardu Mednarodnega združenja naravne tekstilne industrije (IVN) in imajo v celoti upoštevane njihove smernice pri proizvodnji naravnega tekstila.

Celotni izdelki so do prve niti dalje ustvarjeni brez strupenih spojin, ki vsebujejo težke kovine.

JAKNE - Preveri zdaj

Jakne so izdelane v dizajnih, ki so elegantni in sproščeni. Na voljo so čudovite nevtralne barve in tudi bolj živahni odtenki za bolj drzne. Volna je čudovito vlakno, ki varuje v hladnih temperaturah in bo vedno poskrbela za najbolj optimalno temperaturo.

HLAČE in KRILA - Preveri zdaj

Preprosti a elegantni dizajni so uporabni tako za bolj sproščene priložnosti kot tudi za bolj ekskluzivne. Vse je odvisno kako določeno oblačilo kombinirate, saj so na voljo tako v barvitih odtenkih kakor tudi nevtralnih.

PULOVERJI - Preveri zdaj

Na izbiro sta dva dizajna puloverjev v različnih barvah, ki bodo čudovito dopolnili vašo zimsko garderobo. Lahko ju kombinirate k vašim najljubšim jeansom ali hlačami oz. krili iz volnene kolekcije.