Svileni Biser

Ko je govora o veličastnostih dizajnov je to tema, ki se dotika tistih izdelkov kjer so združene najvišje stopnje gradiva izdelka ter oblika torej izgled. Najvišja stopnja izdelka ne more vsebovati povprečnih ali celo manj povprečnih gradiv, ki ga sestavlja, saj je to enako kot če bi izdelek bil izdelan iz najboljše možne osnove, izgledal bi pa tako, da bi ga raje imeli skritega nekje v omari kot pa da bi bil kjerkoli na vidnem mestu. Kljub temu, da je to nekaj najboljšega česar ste se kdaj dotaknili. Luksuz je vse. Najvišja kakovost osnove, najvišja kakovost izvedbe in najvišje vrednoten dizajn.

O tem kaj je svila in kako nastane ter koliko nekega truda stoji za tem je bilo že veliko napisanega. In večinoma je že kar poznano, da je to v prvi fazi preja, ki je skrbno pridelana z veliko mero potrpežljivosti. Sama izvedba tkanja tkanine pa je, ker gre to za zelo delikatno prejo, tudi precej zahtevna. Vse skupaj tvori postopek za katerega je obvezen profesionalni pristop in za katerega ni nikakršnih bližnjic.

A kljub temu, da je svila gradivo za tekstilne izdelke najvišje stopnje, pa vsekakor ne gre izpustiti, da mora biti ravno takšen izdelek oblikovan še bolje kot večina, da lahko zagotovi svoj veličasten izgled v spalnici.

Žakard tkanje, kot smo že o njem govorili, ima pred samo izvedbo ogromno predpriprav, da se pravzaprav tkanje takšnega vzorca lahko prične. In če se vzorec kreira na podlagi izdelka in ne le na podlagi izdelave tkanine, potem ta postopek zahteva še dodatno načrtovanje, da bo posteljnina lahko popolna.

In ko veste, da za vašim izdelkom stoji precejšnje število profesionalnih ljudi ter material, ki je pravi biser med tkaninami, potem ste lahko prepričani, da bo vaše spanje preprosto ekskluzivno in vaša spalnica prava plemenita eleganca.

Svileni Kompleti:
- Preveri zdaj
Svilene prevleke za vzglavnik:
- Preveri zdaj

PREBERI TUDI:
Zakaj je SVILA tako draga?
Prednosti Svilene posteljnine