Svilena prevleka za vzglavnik

Lepotni spanec v svileni prevleki za vzglavnik

Lepotni spanec je resničen! Kakorkoli obrnete, za boljše počutje in svež izgled, preprost morate vsako noč ujeti tisto optimalno količino spanja, ki vam vse to omogoča. Bistveno je, da telesu dajete dovolj časa za regeneracijo, zlasti zaradi dejstva, da se obnova celic dogaja ponoči!

Na trgu obstajajo številne kreme in napitki, ki jih lahko dodajate, da bi povečali regeneracijo kože med spanjem a vendar obstaja še en izdelek, ki z hitrostjo prevzema svet lepote in ki celoten proces obnove še pospešil, to je svilena prevleka za vzglavnik.

Svilena prevleka za vzglavnik je velika pika na i vsem ostalim tretmajem, ki jih že dodajate vaši koži. Vzglavniki izdelani v celoti iz svile, preprečujejo nastajanje gub in celo kožne izpuščaje ter pomagajo koži ohraniti vlago. Vse kar morete paziti je, da je svila kakovostna ter, da je v primeru barvane svile, bila uporabljena varna barva, saj se bo ta svila direktno dotikala najbolj delikatnega dela vašega telesa. Ena izmed možnosti kako zagotoviti, da si izberete svilo v varnih barvah je, da si izberete izdelek, ki nosi certifikat Oeko Tex Standard 100. Drug pomemben dejavnik pa je zagotovo ta, da je svila v kateri se boste razvajali tretjino svojega življenja, dejansko svila in dejansko svila iz sviloprejk, ki so bile hranjene z mulberry listi. Lahko se seveda zgodi, da so bile sviloprejke hranjene s hrastovimi listi ali pa je to celo izdelek iz pajkove preje. Razlika za nepoznavalca je seveda tako minimalna, da jo je težko ločiti. Običajno so ti izdelki mnogo cenejši in seveda ne ponujajo pravih koristi svile.

Kot alternativa tradicionalnemu bombažu je svila precej boljša izbira. Bombažni vzglavniki dejansko vlečejo iz vaših las in obraza potrebno vlago, ki jo telo potrebuje. Na ta način kožo izsušijo in jo celo lahko dražijo. Vse to se sicer dogaja v majhnih procentih, ki se skozi leta nabirajo, koža posledično postaja bolj izsušena in potrebuje več dodajanja vlage – torej vlažilne kreme.

Spanje na površini svile pomeni, da bo iz vaše kože in las vzeto veliko manj vlage. Svilnata površina zmanjšuje tudi trenje vaši koži in lasem med spanjem. Svila tako zaščiti vašo kožo pred izsušitvijo in prezgodnjim staranjem ter vaše lase pred izsušitvijo in tudi lomljenjem.

Gube...

Boj proti gubam je glavni razlog za slavo svilene prevleke za vzglavnik. Svila verjetno ne bo zgladila gube, ki so že nastale. Bodo le manj izrazite, ker bo vaša koža bolje navlažena. Bistvo svilene prevleke za vzglavnik je da se ta proces na koži z ohranjanjem vlage upočasni. Torej bolj navlažena koža vodi v bolj mladosten in sijoč videz kože ker je navlažena. Posledično bo tudi vaša koža potrebovala manj vlažilnih krem, saj ji naravna vlaga med spanjem ne bo odvzeta. Več vlage – slabši pogoji za nastajanje gub. In nenazadnje. Tiste spalne gube, ki jih imenujemo zaležanine, bodo z spanjem na svili enostavno izginile, saj struktura tkanine enostavno ne omogoča, da sa kaj takega lahko pripeti.

Lasje...

Če imate dolge ali kodraste lase, potem verjetno veste kako neprijetni so vozli in zapleti skoraj vsako jutro, ko jih urejate. Vse to je posledica izsuševanja las med spanjem, v kolikor spite na tkanini, ki vpija vlago in povzroča trenje. Svilena prevleka za vzglavnik, kot smo že večkrat omenili tega ne počne. Vlago ohranja in skrbi, da vaši lasje nežno drsijo po njeni gladki površini, kar pa posledično pomeni manj trenja, manj zapletanja in manj vozlov. Ter še pika na i, že po mesecu dni spanja na svili bodo vaši lasje bolj sijoči in imeli več življenja. Da o balzamih in maskah ne govorimo, koliko vsega tega porabite, da so vaši lasje polni življenja – svila bo vsekakor pripomogla, da nega las ne bo več borba za lepši sijaj temveč le dodatek saj bodo vaši lasje enostavno lepi po vsakem spanju.

S svilo vaše spanje ne bo le bolj prijetno in popolno temveč tudi prava izkušnja lepotnega spanca.

SATEN Svilene prevleke za vzglavnik:
Preveri zdaj

ŽAKARD Svilene prevleke za vzglavnik:
Preveri zdaj