Poročno darilo

Sezona porok se približuje in kmalu bomo zaslišali poročne zvonove. 

Odločitev, ko nekdo izbere svojo sorodno dušo ter se z njo poda na skupno življenjsko pot doda življenju nekaj izjemnega. Ljubezen je tako čudovito, neverjetno čustvo in ko se najdeta dve izjemni osebi, ki se v temu čustvu popolnoma predata eden drugemu - je čas za praznovanje.

Ne glede na to, koliko porok je že bilo in koliko jih še bo, je vsaka poroka izredno nepozabna in popolnoma vredna veselih solz. Poroke združujejo ljubljene in ustvarjajo nepozabne spomine, ki bodo trajali vse življenje. Ko zaljubljenemu paru pomagate pri praznovanju zagotovo želite, da je poročno darilo, ki ste ga izbrali, kar se da posebno.

In kako lahko izberete vaše posebno darilo?

Ena izmed možnosti kaj podariti za takšno darilo je zagotovo svilena posteljnina. Mulberry svilena posteljnina je bila nekoč rezervirane za kraljeve družine in še vedno ohranja sloves, da je kraljica med tkaninami. Svilena posteljnina je trpežna, razkošna in vseeno praktična. Spanje v njej je božansko, izgled, ki ga doda spalnici pa nedvomno osupljiv. Vse to so lastnosti, ki bodo vašemu poročnemu darilu zagotovo dali točno to kar iščete. Najbolj posebno darilo. Poleg tega pa je tu še dejstvo, da vsakdo potrebuje posteljnino in da bi si vsak moral v življenju privoščiti najboljše stvari. Svila je kraljica med tkaninami, zato je svilena posteljnina vsekakor najboljša posteljnina. In ker je v navadi, da se mladoporočencem podari nekaj kar jima bo koristilo v njihovem novem skupnem domu je zagotovo posteljnina odlično poročno darilo za takšno priložnost. Svilena posteljnina prinaša vse prednosti svile, saj je antialergena, vlažilna, uravnava temperaturo in izjemno udobna. Te lastnosti zagotavljajo čudovit spanec noč za nočjo, kar je res darilo, ki nenehno daje.

Med različnimi barvami in žakard dizajni v naši ponudbi lahko najdete pravo darilo za ta poseben par. Izbirate lahko med saten izvedbo ali pa žakard izvedbo. Obe možnosti sta izdelani iz najbolj kvalitetne svile. V kolikor ne želite podariti celotne svilene posteljnine za poročno darilo bo tudi darilo svilenih prevlek za vzglavnike naravnost čudovita pozornost. Med drugimi je to tudi trend zadnjih par let, da se ljubitelji svile odločajo za le delni nakup svilene posteljnine in ne celostne.

Naj bo praznovanje poroke vsaj tako magično kakor so dizajni naših posteljnin:

- ŽAKARD Posteljnina 19 momme
- ŽAKARD Posteljnina 28 - 31 momme
- SATEN Posteljnina - 26 - 28 momme

- Svilene prevleke za Vzglavnike

PREBERITE Tudi blog o: Kakovost svile merjena v Momme oz. mm