Ekološke prešite odeje

ZAKAJ EKOLOŠKA PREŠITA ODEJA?



Ker bo vaša postelja bolj zdrava:

Ljudje preživimo tretjino svojega življenja v postelji. Zaradi tega je še posebej pomembno, da vsi materiali za posteljnino spodbujajo zdravje, ne pa ga zmanjšujejo. Posteljnina iz organskih tkanin je hipoalergena predvsem zaradi pomanjkanja kemičnih dodatkov. Barve, kemikalije in pesticidi lahko povzročijo različne reakcije.

Naš planet bo srečnejši:

Organska posteljnina je dobra za planet. Običajna pridelava bombaža je močno prizadela zdravje planeta. Odgovorna je za četrtino svetovne uporabe insekticidov. Nekateri najnevarnejši pesticidi se uporabljajo za spodbujanje rasti bombaža, ki lahko vstopijo v prehranjevalno verigo skozi odtekanje vode. Izbira uporabe samo ekoloških tkanin pomaga pri podpori tistim kmetom, ki so se zavezali, da bodo gojili visokokakovostne izdelke brez uporabe teh strupenih metod, naj gre za pridelavo bombaža, lanu ali volne. Prav tako služi kot spodbuda za prehod na ekološke metode za tiste kmete, ki uporabljajo konvencionalne tehnike kmetovanja. Ko preidejo na ekološko metodologijo, izboljšajo zdravje kmetov in njihovih družin, tako da preprečijo lokalno onesnaženje vode in izboljšajo splošno kakovost zemljišč.

Vaše spanje bo preprosto bolj udobno:

Ekološka odeja daje enostavno boljši občutek. Tkanina ima manj stika s kemikalijami, kar povzroči naravno mehko in toplo izkušnjo. 

Naravna trajnost organske odeje niso le izjemno trpežne, ampak tudi biološko razgradljive in proizvedene s trajnostnimi metodami. Čeprav je res, da je umetna odeja lahko zdrži več časa, se po naravni uporabi ne bo razpadla in metode proizvodnje niso trajnostne.

Za vse ekološke prešite odeje KLIKNI => EKOLOŠKE PREŠITE ODEJE

Za vse veganske ekološke prešite odeje KLIKNI => VEGANSKE EKOLOŠKE PREŠITE ODEJE


Veganske ekološke prešite odeje