Dragi prijatelji narave

Naloga vseh nas je da naravo pozdravimo in jo ohranimo za naše otroke, vnuke, pravnuke...

To je naš motiv pri razvoju in nadgradnji naše dejavnosti.  Vsa naša vedenja smo pripravljeni deliti z vsemi ki imajo željo po iskanju boljšega jutri za vsa živa bitja.

Že v letu 2007 se je začela naša pot in sicer z iskanjem naravnih prej, tkanin in pletenin. Iskali smo  materiale ki so naravni, biorazgradljivi in živim bitjem prijazni. Osredotočeni smo na materiale EU porekla, oziroma da je preja, tkanina ali končni produkt narejen v EU.  

V vsem tem času do danes smo uspeli navezati kontakte in pričeli s sodelovanjem s partnerji iz EU ki imajo podoben način razmišljanja in dela kot mi.  Večinoma so naši poslovni partnerji proizvajalci prej, tkanin in tudi končnih produktov. Nekateri imajo certifikate GOTS ali Öko Tex Standard 100 za celoten proizvodni proces do končnega produkta.

S svojim načinom dela vedno upoštevamo ekološki vidik. Da ustvarjamo čimmanj odpadkov in pri svojem delu uporabljamo čimveč biološko razgradljivih materialov. 

Leta 2011 smo registrirali blagovno znamko Naturaland.  Istočasno tudi popoldanska dejavnost. V septembru 2014 pa smo registrirali družinsko podjetje.

Naše podjetje:

NL Vidmar in družbeniki d.n.o.
Stegne 12, Šmarca
1241 Kamnik

- DDV ID: SI15417549
- Zavezanec za DDV: DA 

Kontaktni podatki:

Telefon: 01 320 20 71 

E-pošta: info@naturaland.si